Hoppa till innehåll

Lotto dragning

Om du har spelat på lotto kanske du vill följa en efterkommande lotto dragning? Beroende på vilket lotto du har spelat på finns det lite olika sätt att följa dessa. Är det en stor dragning som Keno går den att följa på TV samma tid varje dag. Då kan rätta din lott samtidigt som de rätta siffrorna visas på TV-skärmen. Annars går det även att rätta din lottokupong direkt på nätet.
Lotto prenumeration

Följ veckans lotto dragning

Svenska Spel har dragningar varje onsdag och lördag. Du kan alltså logga in på ditt konto och kolla lotto lördag resultat när du själv har tid och lust.

Om du köper en kupong hos ett ombud är det viktigt att du sparar den så du kan kolla om det blev vinst sedan. Sedan kan du matcha den mot rätt datum på Svenska Spels hemsida.

Du behöver inte veta exakt när en dragning sker eftersom det alltid går att kolla i efterhand. Du kan även kolla på din mobil om du inte har tillgång till en dator.

Få all information om rätt lottorad

När du ska rätta din lottorad får du all information om dragning. Det inkluderar inte bara de rätta siffrorna utan även hur många som prickade in antal rätt för den dragningen.

Du ser även utdelningen för varje aktuell lotto. Det ger dig en bra hum om hur mycket du kan vinna. Normalt måste du komma upp i 5 eller 6 rätt för att det ska ge en vinst värd namnet. Men även fyra rätt kan vara ett lotto resultat att skryta med.