Hoppa till innehåll

Svenska spel lotto

Den vanligaste lottodragningen i Sverige är Svenska Spel lotto. Deras dragningar sker på onsdagar och lördagar och du kan spela så ofta du vill. Om du lyckas pricka in sju rätt har du dessutom chans på drömvinsten och flera miljoner. Det är en av anledningarna till att det är så populärt. Du kan snabbt registrera dig med ditt mobila BankID och lämna in din rad direkt. Du kan även prenumerera flera veckor i rad.

Svenska spel lotto

Allt om Svenska Spel lotto

Svenska Spel har länge varit en av de ledande spelsajterna i Sverige och deras lotto lockar tusentals spelare varje vecka. Därför är det enkelt att hänga med i Svenska Spel lotto resultat.

Det är populärt på grund av de låga kostnaderna och de höga vinstchanserna. Om du lyckas pricka in sju rätt innebär det i princip alltid miljonutdelning. Dock är det väldigt liten chans att vinna.

Lotto hos Svenska Spel kommer med flera extrafunktioner som jokern och andra chansen. Det ger dig ytterligare vinstchanser för en ganska liten summa. Det är ett roligt nöje med andra ord.

Så spelar du lotto hos Svenska Spel

Det enklaste är om du spelar online men det går även att spela hos ett ombud. Om du spelar online sätter du bara in pengar och lämnar in en kupong.

Du väljer själv hur många rader du vill lämna in en varje spelomgång. En rad kostar 6 kronor men du kan göra tillägg för extra vinstchanser. Du kan även logga in på ditt spelkonto för att se ditt lotto resultat efter varje dragning. Det är smidigt och enkelt. Du kan även spela på odds och casino vilket du kan läsa mer om på https://oddsjämförelse.io/