Hoppa till innehåll

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är ett svenskt lotteri som startade 1964. Totalt har Miljonlotteriet över 250.000 kunder, vilket gör det till Sveriges näst största lotteri. Det har också en stark profil i kampen mot alkohol- och drogproblem. Under de senaste 10 åren har det skänkt mer än 1 miljard kronor till organisationer som Ungdomens Temperamentsförbund och Temperamentsrörelsens Scoutförbund. 

Vem kan spela på Miljonlotteriet?

Miljonlotteriet är öppet för alla över 18 år som är bosatta i Sverige.

Vad är Miljonlotteriet och hur fungerar det?

För att spela Miljonlotteriet måste du först köpa en lott. Biljetter kan köpas hos auktoriserade återförsäljare eller på nätet. När du har fått din lott väljer du sex nummer mellan 1 och 45. Om dina nummer stämmer överens med de dragna vinner du ett pris! Det finns totalt sex vinstnivåer, där högsta vinsten är 1 miljon kronor.

Vilka är några av de priser som kan vinnas i Miljonlotteriet? 

Det finns totalt sex vinstnivåer i Miljonlotteriet, där högsta vinsten är 1 miljon kronor. Andra priser är bland annat kontantbelopp, bilar och semestrar. Det finns alltså något för alla i Miljonärslotteriet! Vill du ha ett bra lotto resultat kan du därför prova dig fram på miljonlotteriet.

Vilka är fördelarna med att spela på Miljonlotteriet? 

Det finns ett antal fördelar med att spela på Miljonlotteriet. För det första är det ett roligt och spännande sätt att vinna fantastiska priser. För det andra bidrar det till att stödja organisationer som arbetar för att bekämpa alkohol- och drogproblem. Slutligen bidrar miljonlotteriet till att samla in pengar till viktiga ändamål.

Oddsen för att vinna miljonlotteriet

Oddsen för att vinna Miljonlotteriet beror på hur många lotter som säljs och hur många vinster som finns tillgängliga. Oddsen ligger dock vanligtvis runt 1 på 12 miljoner. Det innebär att chanserna att vinna är ganska små, men det är ändå värt att ge det ett försök!

Miljonlotteri online

Du tjänar andelar i jackpotten varje gång du spelar i Miljonlotteriet. Detta inkluderar både vinnande och förlorande lotter. Det är viktigt att du besöker webbplatsen för Miljonlotteriet och klickar på ”Registrera din lott” efter att du har skrapat din lott. Du hittar tydliga instruktioner om hur du registrerar dina lotter för nästa dragning i Miljonlotteriet här. Miljonärslotteriets jackpott vinns tre gånger per år och nästa dragning äger rum den 13 januari 2017.