Hoppa till innehåll

Vikinglotto Joker

Vikinglotto Joker

Vikinglotto Joker är ett spel som kan spelas samtidigt som Vikinglotto varje onsdag. Det ger spelarna möjlighet att vinna pengar genom att matcha en uppsättning slumpmässiga nummer i exakt den ordning som de genereras. Spelet är för närvarande tillgängligt i Belgien, Norge, Sverige, Danmark, Island, Finland och Lettland. Spelet kräver en extra insats som varierar beroende på vilket land du befinner dig i när du spelar.

Jokern är ett spel som endast spelas på onsdagar före huvuddragningen av Viking Lotto. Beroende på var du är bosatt kan sättet att ansluta sig skilja sig åt.

Varje lott har en uppsättning nummer mellan 0 och 9, och samma nummer dras flera gånger. Vissa länder låter dig välja dina egna nummer, medan andra bestämmer dem slumpmässigt eller utifrån de sista siffrorna på ditt spelarkort. Om du letar efter ett bra lotto resultat är Viking Joker ett utmärkt ställe att börja!

Den vinnande Jokerlinjen med flera nummer bestämmas redan på dragningskvällen. När dina valda nummer matchar motsvarande siffror i den vinnande raden i exakt samma ordning har du vunnit. Ju större din vinst är, desto större är den, mätt i förhållande till hur mycket du matchar.

Reglerna för wild card kan skilja sig något beroende på var du spelar. Varje land har sina egna resultat och utbetalningar som kan skilja sig något från land till land.

För att vinna Vikinglotto Joker måste du matcha en uppsättning slumpmässiga nummer i exakt den ordning som de genereras. Spelet finns för närvarande tillgängligt i Belgien, Norge, Sverige, Danmark, Island, Finland och Lettland. Spelet kräver en extra insats som varierar beroende på vilket land du spelar.