Hoppa till innehåll

Jokersystemet

Om du vill öka dina chanser att vinna stort kan du överväga att investera i ett reducerat system som Jokersystemet.

Spelare som har färre stora vinster förlitar sig ofta på system, som Jokersystemet.

Om du vill öka dina chanser att vinna stort kan du överväga att investera i ett reducerat system som Jokersystemet. Med den här typen av system får du fler kombinationer för samma insats, vilket ger dig bättre chanser att vinna. Även om det finns andra program som kan hjälpa dig att reducera dina nummer, anser vi att Jokersystemet är väl värt sitt månadspris på 99 kr. När du vinner med Jokersystemet känns det som att vinna på lotto! Glöm inte att kika in det senaste lottoresultatet!

Vad innebär det reducera?

Låt oss anta att vi har ett system som vi är nöjda med, förutom att kostnaden har blivit löjlig. Det finns inte mycket man kan göra om det har blivit alltför dyrt, förutom att ta bort hästar från kupongen. Hur vi än vrider och vänder på det så kommer det till slut fram till att vi inte vill ta bort några hästar från systemet. I ett normalt system betalar alla rader lika mycket, dvs vinnande kombinationer. Men tänk om du kunde vikta dina insatser och samtidigt spara pengar? Det skulle vara fantastiskt! Och det är precis vad du kan åstadkomma genom att reducera systemet.

Ta reda på hur du kan minska med Jokermetoden med hjälp av dessa exempel.

I de första avdelningarma, 1, 2, 3, och 4 har vi favoriterna. Därför har vi streck sparade till 5, 6, 7 och 8. för dessa sektioner. Vi frågar oss också vad utbetalningen sannolikt blir om mycket betrodda hästar vinner även i de återstående sektionerna. Förmodligen täcker det inte ens kostnaden för själva systemet. Därför väljer vi att spela reducerat och kräver att en eller två kantbollar ska läggas in. Genom att göra detta minskar inte bara kostnaden för systemet utan vi är också garanterade en ganska bra utbetalning om vi har tur nog att träffa alla nummer rätt.

Även om det är möjligt att alla våra favorithästar kan vinna, vilket innebär att vi skulle gå jämnt ut eller förlora pengar beroende på spelavgiften, stör det oss inte. Det beror på att vårt mål inte var att göra en liten vinst – poängen var att minska kostnaderna genom att inte inkludera onödiga hästar i vår spelplan. Med Jokersystemet finns det många sätt att uppnå denna reduktionsmetod. Det viktigaste är dock att den stämmer överens med din idé om hur spelet ska spelas och vad du hoppas få ut av att spela.

Personer som spelar reducerat satsar ofta på linjer med låg förväntad utbetalning. Det finns dock de som har den motsatta inställningen och försöker vinna små till medelstora belopp oftare. Dessutom har Joker verktyg som låter dig satsa på tunga favoriter och ändå tjäna pengar på det.

Olika sätt att reducera med Jokersystemet

Joker har många verktyg som kan blandas och matchas – och vars belopp kan varieras efter kreativa infall. Det finns inget säkert svar på hur mycket man ska minska eller vad som passar bra ihop, det är upp till dig!

Utgångar

Utgångar används för att identifiera hästar i guard race som måste vinna, t.ex. en av de två mest underskattade hästarna.

ABCD

ABCD är en metod för att dela ut en bokstav till varje häst, vilket innebär att den ena eller andra bokstaven kan/måste vinna.

Utdelning

När du kör utdelning så kan du ställa in ett lägsta eller högsta belopp som du vill vinna med utbetalningar. Det är också möjligt att fastställa ett intervall.

Startnummer

Situationen är idealisk när du använder startnummerfunktionen för att tala om för ditt program att hästar med specifika startnummer måste vinna, eller bara får vinna, ett visst antal lopp.

Kuskar

De som har en stark känsla för en viss kusk kan ställa som villkor att ett eller flera lopp i omgången måste vinnas av den kusken.

Poäng

Du kan också sätta ett nummer på alla hästar och sedan fastställa ett minimikrav som innebär att de ackumulerade poängen måste vara större eller mindre än ett visst belopp.

Sammanfattning

I artikeln diskuteras Joker-systemet, en metod för att minska kostnaden för ett spelsystem genom att ta bort vissa hästar från ekvationen. Systemet kan anpassas för att passa spelarens behov, och det finns många sätt att minska kostnaderna med hjälp av Jokersystemet. Ett sätt är att satsa på linjer med låga förväntade utbetalningar, men det är också möjligt att satsa på stora favoriter och ändå tjäna pengar. Olika metoder kan blandas och matchas för att skapa en anpassad reduktionsstrategi som passar spelarens behov. Det viktigaste är att hitta ett system som fungerar för dig och som hjälper dig att nå dina mål.